Hvorfor skal du vælge Jessing?

Med udgangspunkt i nordisk design og godt håndværk udvikler, designer og producerer vi brugervenligt byrumsinventar med fokus på kvalitet, holdbarhed og miljø. Vi samarbejder med både arkitekter og designere om at skabe løsninger, der har den størst mulige værdi i byrummet. Det sikrer dig en samarbejdspartner med stor erfaring og brede kompetencer. Samtidig vælger vi vores materialer med stor omhu. Både for at sikre en god kvalitet og holdbarhed men også for at passe på miljøet. Vi bruger derfor kun certificeret hårdttræ i højeste kvalitet, så du er sikret produkter, der holder i flere årtier.

Uanset hvilket produkt eller løsning, du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig videre med dine idéer og tanker – uanset dit projekts størrelse.

Nyt torv i Silkeborg

Dansk design i mere end 30 år

Jessing A/S er en de førende producenter af park- og byrumsmøbler til offentlige og private uderum i Danmark. Vi har mere end 30 års erfaring fra branchen og er samtidig en moderne virksomhed med stærke kompetencer inden for udvikling og produktion af bænke, plinte, bord/bænkesæt, affaldskurve og cykelstativer i høj håndværksmæssig kvalitet. Hver dag leverer vi til kommuner, kirkegårde og et væld af institutioner i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Den danske designkultur er stærkt forankret i vores DNA. Når vi skaber nyt, sker det derfor altid med respekt for tradition. Godt design er tidløst og formår at forene form og funktion. Vi arbejder derfor altid målrettet på at forenkle vores møblers design ned til mindste detalje. Det er vigtigt for kvaliteten af det endelige møbel og dets levetid.

Tergo bænk

Fornyelse med respekt for tradition

Park- og byrumsmøbler forskønner uderummet med deres design og funktionelle formål. Hos Jessing er vores fornemmeste opgave at skabe produkter, der på let og elegant vis smelter sammen med det udeareal, det er en del af. Vores udgangspunkt er at skabe godt design med plads til mennesker. Og vi gør det med respekt for tradition, håndværk og miljø.

TERGO Asymmetric