Renovering af Københavnerbænke


Københavns Metroselskab har fået renoverede bænke

Jessing har indgået et samarbejde med Metroselskabet København og Hovedstadens Letbane vedr. renovering af Københavnerbænke. I efteråret 2018 fik Jessing sin første opgave, at totalrenovere et større parti Københavnerbænke med fokus på bæredygtighed, kvalitet samt økonomi.

Total renovering 

Jessing som siden 1982 har produceret byrumsinventar til de danske kommuner og i øvrigt producer alt på egen fabrik i Vildbjerg ved Herning, har haft alle bænke igennem en totalrenovering hvilket betyder at hver bænk er blevet renset, sandblæst, samt øko-malet – ydermere fik samtlige bænke nye træplanker af træsorten Jatoba, som efterfølgende blev malet i den originale Københavnergrønne farve og herefter en anti graffiti behandling.

Rustne københavnerbænke

Jessing klarer opgaven fra start til slut

Fordelen ved at have hele produktionen under et tag, er at Jessing kan tilbyde en totalrenovering for den enkelte kunde. Jessing står endda for afhentningen ved kunden og relativt kort efter leverer vi samlet – dermed sikrer vi at vores kunder har muligheden for “genlive” deres gamle og slidte bænke eller andet byrumsinventar som kan renoveres. Vi tager meget gerne en snak om det konkrete projekt, og om mulighederne for renovering.

Renoverede københavnerbænke