Jessing Guard

Pullert

Beskytter byrummet omgivelser

Jessing Guard Pullert

Jessing Guard er skabt til at modstå vind og vejr, hvilket gør den ideel til alle typer byrum. Med sit funktionelle design passer den harmonisk ind i enhver byindretning, uanset om det er på travle gader eller i fredelige parker. Pullerten er fremstillet af robust materiale, der sikrer lang levetid og modstandsdygtighed over for eksterne påvirkninger.

Den flade top giver et moderne og diskret udseende. En af de store fordele ved denne type pullert er, at ingen særlig vedligehold kræves. Den faste konstruktion i ét stykke gør installationen enkel og sikker, uden behov for regelmæssig vedligeholdelse eller udskiftning.

Pullerten kan laves i alle højder efter forespørgsel, hvilket giver fleksibilitet til at tilpasse den til specifikke behov og omgivelser. Dette alsidige design gør pullerten til en praktisk og holdbar løsning for byens infrastruktur.

Den viste model kan være med ekstraudstyr.

Specifikationer

Varenr.:

  • 5050

Materiale:

  • Varmgalvaniseret stål
  • Refleksbånd

Mål:

  • Højde: 1500 mm (standard)
  • Højde over terræn: 700 – 900 m (standard)
  • Diameter: Ø 114 mm, Ø 170 mm, Ø 220 mm, Ø 245 mm

Montering:

  • Nedstøbes 600 – 800 mm i terræn

Tilvalg:

  • Buet top kan tilvælges
  • Kan pulverlakeres i RAL-farver
    Send forespørgsel

    Forespørg på produktet

    Husk at informere om hvilket produkt det drejer sig om.

    Dyk ned i vores omfattende udvalg af byrumsinventar og opdag en verden af muligheder for at forvandle dit byrum. Vores sortiment er nøje udvalgt og designet til at imødekomme forskellige behov, fra offentlige pladser og parker til erhvervsområder og boligkvarterer.

    Blandt vores produkter finder du elegante bænke, der ikke kun tilføjer komfort, men også en æstetisk dimension til dit miljø. Vores affaldsbeholdere kombinerer funktionalitet med stil, mens vores cykelstativer og andre praktiske elementer er skabt med fokus på både brugervenlighed og moderne design.

    Vores engagement i kvalitet og innovation betyder, at hvert produkt er omhyggeligt udviklet for at opfylde de højeste standarder. Uanset om du er involveret i byplanlægning, arkitektur eller ejendomsudvikling, er vores udvalg skabt til at inspirere og opfylde de unikke krav i ethvert projekt.

    Tag et nærmere kig på vores imponerende udvalg og lad vores byrumsinventar være nøglen til at skabe mindeværdige og funktionelle byrum.

    Ikon
    Dansk kvalitet, design
    og produktion
    Ikon
    Lang levetid og minimal vedligeholdelse
    Ikon
    Mange års erfaring, så du altid er i trygge hænder

    Telefontider

    Mandag – torsdag

    07.30 – 16.00

    Fredag

    07.30 – 14.00

    Kontakt

    Telefon

    Email

    Adresse

    Hjejlevej 10

    7480 Vildbjerg