Jessing Spiral

Træhulsrist

Beskytter træets stamme og rodnet

Jessing Spiral Træhulsrist

Jessing Spiral er et fremragende eksempel på funktionelt design, der kombinerer æstetik med praktisk anvendelse. Den sørger effektivt for gennemtrængning af regnvand, hvilket er essentielt for at opretholde et sundt bymiljø og sikre, at træerne får den nødvendige vandforsyning. Træhulsristen beskytter samtidig træets stamme og rodnet mod skader fra trafik og fodgængere, hvilket forlænger træets levetid.

En af de store fordele ved træhulsriste er, at de kræver ingen vedligehold. Når først de er installeret, kan de udføre deres funktion i mange år uden behov for reparation eller udskiftning. Dette gør dem til en økonomisk og miljøvenlig løsning for byområder.

Jessing Spiral kan laves i alle Ø-mål efter forespørgsel, hvilket betyder, at den kan tilpasses præcist til det specifikke træ og det omgivende landskab. Dette fleksible design gør det muligt at integrere træhulsristen i forskellige bymiljøer, fra smalle fortove til brede boulevarder, og bidrager dermed til en harmonisk og funktionel byindretning.

Den viste model kan være med ekstraudstyr.

Specifikationer

Varenr.:

  • 5000 (Varmgalvaniseret stål)
  • 5001 (Corten stål)

Materiale:

  • Varmgalvaniseret stål
  • Corten stål

Mål:

  • Ramme: Ø 1000 mm, Ø 1200 mm, Ø 1400 mm
  • Plantehul: Ø 300 mm, Ø 350 mm, Ø 400 mm
  • Højde: 150 mm
  • Top: 10 mm stål
  • Side: 8 mm stål

Montering:

  • Nedlægges og monteres i højde med belægning

Tilvalg:

  • Kan pulverlakeres i RAL-farver
    Send forespørgsel

    Forespørg på produktet

    Husk at informere om hvilket produkt det drejer sig om.

    Dyk ned i vores omfattende udvalg af byrumsinventar og opdag en verden af muligheder for at forvandle dit byrum. Vores sortiment er nøje udvalgt og designet til at imødekomme forskellige behov, fra offentlige pladser og parker til erhvervsområder og boligkvarterer.

    Blandt vores produkter finder du elegante bænke, der ikke kun tilføjer komfort, men også en æstetisk dimension til dit miljø. Vores affaldsbeholdere kombinerer funktionalitet med stil, mens vores cykelstativer og andre praktiske elementer er skabt med fokus på både brugervenlighed og moderne design.

    Vores engagement i kvalitet og innovation betyder, at hvert produkt er omhyggeligt udviklet for at opfylde de højeste standarder. Uanset om du er involveret i byplanlægning, arkitektur eller ejendomsudvikling, er vores udvalg skabt til at inspirere og opfylde de unikke krav i ethvert projekt.

    Tag et nærmere kig på vores imponerende udvalg og lad vores byrumsinventar være nøglen til at skabe mindeværdige og funktionelle byrum.

    Ikon
    Dansk kvalitet, design
    og produktion
    Ikon
    Lang levetid og minimal vedligeholdelse
    Ikon
    Mange års erfaring, så du altid er i trygge hænder

    Telefontider

    Mandag – torsdag

    07.30 – 16.00

    Fredag

    07.30 – 14.00

    Kontakt

    Telefon

    Email

    Adresse

    Hjejlevej 10

    7480 Vildbjerg