TERGO Serien

Hos Jessing sælger vi ikke bare bænke. Vi sælger oplevelser i det offentlige rum!


Lækkert design der lyser hvilket som helst område op helt uden strøm!

Den prisbelønnede TERGO bænkserie byder på 6 forskellig udtryk og utallige anvendeles muligheder.

Kvalitet og funktionalitet er i top og i en moderne ’ånd’ hvor bænkene fungerer som et samlingspunkt for både nye og gamle bekendtskaber.

Fås i alle regnbuens farver samt med certificeret mahogni træ der holder et kvart århundrede!

Vi tror på at TERGO bliver en fremtidig favorit i både Danmark såvel som udlandet, der vil oplyse enhver park eller bybillede og skabe glæde blandt brugerne.

Tergo bænke

Hvem står bag TERGO serien?

Michael Schougaard Svane har designet TERGO serien bestående af i alt 7 produkter inklusiv en matchende skraldespand.

Michael er uddannet Industriel Designer og har vundet flere internationale designpriser. TERGO serien er også præmieret med en Red Dot ‘honourable mention’ i ‘Product design’ samt i den nye kategori: ‘Urban Design & Public Spaces’.

Michael har en passion for høj funktionalisme og visuelt udtryk. Desuden spiller ergonomi og komfort en ledende rolle i hans designs, der alle er resultater af grundige observationer samt tests.

Dette kan tydeligt opleves på TERGO serien der henvender sig til både den yngre og ældre generation.  TERGO ’Asymmetric’ har derfor en ’voksenside’ med højt og let skrånende siddeflade samt rygstøtte der gør det nemt for ældre mennesker at rejse sig fra bænken igen. Den yngre generation har fået tildelt den modstående lave ’loungeside’ med tilbagelænet rygstøtte der er optimeret til afslapning.

Se flere af Michael’s design på www.swanique.dk


Billeder af TERGO serien