Silkeborg har fået nyt torv


Jessing gør Silkeborg smuk

Gravemaskiner har været i gang på pladsen siden sensommeren 2015 for at bygge en underjordisk parkeringskælder, og bagefter gik de i gang med jorden over, som nu er blevet til det nye torv.

Torvet i Silkeborg, samt de omkringliggende områder er forvandlet. Fra en jordbunke af en byggeplads til et nyt moderne torv med Asger Jorn-kunst.

Et torv som respekterer stedets ånd og historie, hvor Silkeborgs særlige DNA med vandet, det grønne, lyset og kunsten som centralt omdrejningspunkt.

Silkeborg Kommune har i flere omgange valgt Jessing som leverandør og partner til byfornyelsesprojekter. Tidligere har det været anlægget “Indelukket” som er en friluftsscene ved Silkeborg søerne.

Landskabsarkitekt Schønherr har i tæt samarbejde med Silkeborg Kommune designet og udviklet de smukke møbler som skaber en fantastisk stemming som bl.a. ved åbningen af det nye torv.

Jessing integreret bænk

I de bedste materialer

Jessings produkter er altid produceret i de bedste materialer.

Bænkene på Silkeborgtorv er en smuk kombination af Jatoba hårdttræ på rustfrit stål sat sammen med solid beton.

Denne kombination har med sine smukke rene linjer et meget æstetisk udtryk.

Jessing producerer alle produkter på egen fabrik i Vildbjerg. Dette er med til at sikre kort leveringstid, høj kvalitet og stor fleksibilitet, så vores samarbejdspartnerne altid får deres ønsker opfyldt.

Hos Jessing tilbyder vi unikke og kundetilpasseede løsninger – vi har mange års erfaring fra samarbejde med kommuner, landskabsarkitekter og private virksomheder.

Vigtigst for os er at finde den rigtige løsning for kunden!

Jessing integreret bænk

Vi gør Silkeborg smuk